Ongewenste dierenluchtjes? Pet Remedies helpt!

Ongewenste dierenluchtjes? Pet Remedies helpt!

Wat is Pet Remedies?

Pet Remedies is DE manier om van onaangename geurtjes af te komen. De menselijke neus wordt gevormd door ongeveer 400 verschillende soorten receptoren, die elk slechts één type of groep geurmoleculen waarnemen. Met deze informatie van de verschillende receptoren, kunnen de hersenen een duidelijke indruk van het aroma genereren. Deze indruk kan worden beoordeeld als positief (lekkere geur) of negatief (slechte geur) op basis van algemeen aanvaarde definities. De slechte geuren bevatten een grote verscheidenheid aan olfactorische moleculen. Deze moleculen kunnen worden geclassificeerd op basis van hun chemische samenstelling en worden toegewezen aan een bepaald gebied van het menselijk reuksysteem waarin de perceptie van slechte geuren voorkomt.

Aan de Pet Remedies geurolie en room spray is een molecuul toegevoegd, die ervoor zorgt dat de moleculen die onze neus als vies ervaart, worden omkapseld en als zodanig worden omgezet naar moleculen welke onze neus niet meer herkent als vieze geurtjes. Denk hierbij aan de geuren van huisdieren, kookluchtjes, sigarettenrook, etc. Pet Remedies is verkrijgbaar als geurolie (50ml) en als room spray (100 ml). Van de geurolie voeg je tussen de 20 en 40 druppels toe aan het water van de aroma diffuser en binnen een mum van tijd zullen de onaangename (huisdier)geuren veranderen in een heerlijke aangename geur.

Voor een optimaal resultaat adviseren wij de Pet Remedies geurolie te gebruiken in combinatie met de Boles d’olor Pet Remedies Brumi aroma diffuser. De Pet Remedies room spray gebruik je door een aantal pufjes in de ruimte te sprayen en binnen een mum van tijd zullen de onaangename (huisdier)geuren veranderen in een heerlijke aangename geur.

LET OP: Gebruik de Pet Remedies geurolie en spray NOOIT direct op de huisdieren. Deze geurolie is speciaal ontwikkeld om onaangename geurtjes van huisdieren te elimineren.