Boles d'olor MyMist - aroma diffuser

Boles d'olor MyMist - aroma diffuser

Een nieuwe, onafscheidelijke metgezel die je leefomgeving gezonder, comfortabeler en nog mooier zal maken.

Mag ik je voorstellen: Een nieuwe, heel persoonlijke aroma diffuser: MyMist. Het design bestaat uit een combinatie van edele materialen zoals metaal en glas. Door de kleine afmetingen en omdat hij o.a. over een USB-aansluiting beschikt, is hij uitstekend geschikt voor gebruik op kantoor of op je nachtkastje. MyMist creëert een intieme sfeer, waarin je je heerlijk kunt ontspannen, mediteren en je zintuigen prikkelen. Het design is bijzonder elegant, een echte eyecatcher in je interieur.

Belangrijkste kenmerken:

• EFFECTIEVE VERNEVELING: Door gebruik te maken van ultrasone technologie worden met essentiële olie doordrenkte waterdruppeltjes onzichtbaar en geluidloos omgezet in een gezonde, koude, aromatische nevel.

• VERLICHTING: Het warme LED-lampje heeft twee sterktes, waardoor hij ideaal als nachtlampje te gebruiken is.

• GEBRUIK: Eenvoudig en snel. Vul met water, zorg ervoor dat daarbij de diffuser in het midden bedekt is, en voeg een paar (5 of 6) druppels geurolie toe. Zet hem aan via de USB-aansluiting of rechtstreeks in het stopcontact.

De aroma diffuser schakelt automatisch uit als het water op is. Stil en met een zeer laag verbruik.

ESSENCIALS AROMATHERAPIE

De MyMist aroma diffuser komt het best tot zijn recht met één van de 100% pure essentiële oliën uit ons Essencials assortiment. Een collectie aromatherapieproducten die talloze heilzame eigenschappen voor lichaam, geest en ziel bezitten. Als bescherming tegen zon-/ en kunstlicht zit de olie in amberkleurige flesjes. Dit staat garant voor een houdbaarheid van minstens 2 jaar.

De aroma’s zijn onder te verdelen in zintuiglijke waarnemingen: 

  • GELUK: Straalt een geluksgevoel uit en positieve vibes.
  • ENERGIE: Herstelt je vitaliteit, verlicht spanning en geeft balans.
  • PASSIE: Zoet en versterkend. Versterkt de meditatie en verbindt met de realiteit.
  • ZEN: Creëert een comfortabele en volkomen relaxte atmosfeer. Transformeert je kamer in een tuin vol aromatische planten zoals lavendel en rozemarijn.
  • MOOIE DROMEN: Laat je slapen als een roos. Geuren die je algemeen welzijn bevorderen en je leefomgeving zuiver maken.
  • SPA:  Verfrist de atmosfeer, bevordert creativiteit, is verkwikkend.