Klantenservice

Klantenservice

 

BESTELLEN & LEVEREN

Hoe snel wordt mijn bestelling geleverd?

Als je bestelling bij Winkelbijons.nl, op werkdagen voor 12.30 uur is gedaan dan wordt deze dezelfde dag nog verstuurd. Voor het versturen zijn we afhankelijk van externe vervoersbedrijven. We kunnen daarom niet 100% garanderen dat de bestelling de volgende dag bij je in huis is. Zodra beschikbaar, sturen we je een track & trace link. Hiermee kun je zelf het moment van levering inschatten. De track & trace codes zijn na 17.00 uur online te bekijken, omdat de bestellingen dan bij ons opgehaald worden en door DHL4YOU gescanned.

Wat zijn de verzendkosten?

Bestellingen vanaf € 20,- verzenden we gratis. Voor bestellingen onder € 20,- betaal je € 3,95 verzendkosten. Wanneer artikelen uit dezelfde bestelling (> € 20,-) een andere levertijd hebben, zullen wij de verzendkosten voor onze rekening nemen.

Je bestelling aanpassen

Wanneer een bestelling geplaatst en betaald is, kun je deze niet meer wijzigen. Wel kun je de bestelling annuleren. Wanneer er onverhoopt een fout in de prijsweergave is geslopen, behoud winkelbijons.nl het recht om de order te wijzigen of te annuleren.

Je bestelling annuleren

Stuur direct een e-mail naar onze klantenservice met vermelding van je naam en bestelnummer en we zullen je bestelling annuleren en de betaling binnen 5 werkdagen terugstorten. Mocht de bestelling al verzonden zijn, dan kun je de geleverde artikelen binnen 30 dagen retourneren.

Je bestelling retourneren

Stuur direct een e-mail naar onze klantenservice met vermelding van je naam en bestelnummer en welke artikelen er retour gezonden worden. Je kunt deze artikelen ongebruikt en in originele verpakking naar het volgende adres terugsturen:

Winkelbijons.nl - Retouren
Platinastraat 55
2718 SZ Zoetermeer

De kosten van het terugsturen van de artikelen naar winkelbijons.nl komen ten laste van de klant.

BETAALMETHODEN

Betaalmethoden

Om het zo makkelijk mogelijk voor je te maken en om teleurstellingen te voorkomen bieden we je verschillende betaalmethoden aan. Er kan betaald worden met:

iDeal

Hierbij wordt je bestelling direct afgerekend via je een koppeling met je eigen bank (naar keuze). Dit proces wordt afgehandeld via Mollie betaalservices.

Creditcard

Voor betaling met een creditcard word je doorverwezen naar de Mollie betaalpagina. De betaalgegevens zullen veilig versleuteld verstuurd worden. Het kan zijn dat de creditcardorganisatie een 3D-secure verificatiecode vraagt. Dit is een code die u bij uw eigen creditcard maatschappij heeft aangevraagd.

CONTACT

Stuur een e-mail

We streven naar 100% klantevredenheid en duidelijkheid in onze communicatie over hoe en wat in onze webwinkel. Het kan het voorkomen dat dingen niet gaan zoals verwacht. In dat geval kun je feedback, vragen en/of klachten naar onze klantenservice mailen. We zullen je mail zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 2 werkdagen, beantwoorden.

Bellen met Winkelbijons.nl

Je kunt ons bellen van maandag t/m donderdag van 9:00 tot 17:00 en op vrijdag van 09.00 tot 12.00 uur op nummer 079-3608250.

BEDRIJFSGEGEVENS

Winkelbijons.nl
Platinastraat 55
2718 SZ ZOETERMEER

KvK-nummer: 27192045
BTW-nummer: NL809216292B01
IBAN: NL59INGB0667638415
BIC: INGBNL2A