/

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Lemongrass

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Wilde roos, Geranium en Patchouli

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Wilde roos, Geranium en Patchouli

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Neroli en zoete sinaasappel

€ 29,95
Op Voorraad
SKU
250204

Neroli en zoete sinaasappel

De rotan geurstokjes (Mikados, zoals ze al vele jaren bij Boles d'olor worden genoemd), zijn een van de beste manieren om de geuren in huis geleidelijk en continu te verspreiden. Op basis van natuurlijke etherische oliën worden heerlijke geuren gecreëerd om al uw zintuigen te stimuleren. Onze Mikados overtreffen de strengste veiligheidsvoorschriften. Ze zijn vrij van ftalaten en andere schadelijke stoffen en hun samenstelling maakt geen gebruik van materialen die zijn afgeleid van of getest op dieren.

Geur: Neroli en zoete sinaasappel

Inhoud: 300 ml

Eigenschappen:  De Neroli heeft een krachtig aroma dat de zintuigen prikkelt, terwijl het de vrede bevordert en volledige ontspanning biedt en zorgt voor een goede nachtrust. Zoete sinaasappel verfrist en biedt positieve energie om angst en depressie te bestrijden.

Duur: Geeft tot wel 4 maanden een subtiele geur af.

Toepassing: Zet de rotanstokjes in de fles. De stokjes zuigen vanzelf de geurolie op totdat ze doordrenkt zijn en daarna hun aroma op een subtiele manier afgeven in de ruimte. Door meer of minder stokjes te plaatsen, kunt u de intensiteit van de geur regelen.

Meer informatie
Art.nr. 250204
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Neroli en zoete sinaasappel
Copyright © 2010 - heden | Winkelbijons.nl