/

Boles d'olor geurstokjes black edition + 125 ml geurolie - Angels Charm

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Limoen, Basilicum en Munt

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Limoen, Basilicum en Munt

Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Lavendel en Sandelwood

€ 29,95
Op Voorraad
SKU
250201

Lavendel en Sandalwood

De rotan geurstokjes  (Mikados, zoals ze al vele jaren bij Boles d'olor worden genoemd), zijn een van de beste manieren om de geuren in huis geleidelijk en continu te verspreiden. Op basis van natuurlijke etherische oliën worden heerlijke geuren gecreëerd om al uw zintuigen te stimuleren. Onze Mikados overtreffen de strengste veiligheidsvoorschriften. Ze zijn vrij van ftalaten en andere schadelijke stoffen en hun samenstelling maakt geen gebruik van materialen die zijn afgeleid van of getest op dieren.

Geur: Lavendel en Sandalwood. Bevat een synergetische mix van lavendel en sandelhout die een atmosfeer van vrede en rust zal creëren.

Inhoud: 300 ml

Eigenschappen:  Lavendel, de koningin van aromatische planten, bevordert een ontspannen sfeer. Sandelhout brengt elegantie en magie.

Duur: Geeft tot wel 4 maanden een subtiele geur af.

Toepassing: Zet de rotanstokjes in de fles. De stokjes zuigen vanzelf de geurolie op totdat ze doordrenkt zijn en daarna hun aroma op een subtiele manier afgeven in de ruimte. Door meer of minder stokjes te plaatsen, kunt u de intensiteit van de geur regelen

Meer informatie
Art.nr. 250201
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Boles d'olor Essencials Geurstokjes 300 ml - Lavendel en Sandelwood
Copyright © 2010 - heden | Winkelbijons.nl