Coral - Boles d'olor geurolie 50 ml

Coral - Boles d'olor geurolie 50 ml

Bouquet - Boles d'olor geurolie 50 ml

Bouquet - Boles d'olor geurolie 50 ml

Pomelo Rosa - Boles d'olor geurolie 50 ml

€ 14,99
Op Voorraad
SKU
220068

Bruma de Ambiente - Pomelo Rosa

De geurolie is te gebruiken voor zowel Aroma diffusers (3 - 5 druppels per keer) als voor de keramische diffusers met een waxinelichtje er onder (40-60 druppels per keer verdund met water).

Geur: Een citrus en fruitig mengsel, fabelachtig verfrissend, met een ietwat bittere uitgang ... Het zou het elixer van de eeuwige jeugd kunnen zijn ... Een frisse, zorgeloze en vrolijke lucht zal je huis binnendringen.

De essenties van Boles d'olor in zijn puurste staat. Speciaal geformuleerd om te worden gebruikt met de nieuwe Boles d´olor Mist en worden microdruppels van puur reukgenot die meteen uw thuis zullen bepalen. Dankzij de koude micronisatietechnologie kan het parfum worden waargenomen met al zijn pracht en subtiliteit, zonder wijzigingen of aanpassingen.

Het flesje bevat 50ml olie en is verpakt in een mooie koker.

Meer informatie
Art.nr. 220068
EAN Code 8432097155981
Gebruiksaanwijzing

Voeg een aantal druppels geurolie toe aan het water in de geurverspreider of aroma diffuser die u gebruikt. Over het algemeen wordt er tussen de 3 en 5 druppels gebruikt. Wil je de geur sterker ruiken, voeg dan meer druppels toe.

Let op: voeg nooit druppels van de geurolie toe aan al verwarmd water van een brander met waxinelichtje. Dit kan gaan spetteren. Laat het water eerst afkoelen en voeg daarna een aantal druppels van de geurolie toe.

Labelinformatie Buiten bereik van (kleine) kinderen houden.
Geursoort Fruitig
Inhoud 50
Inhoudsmaat ml
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pomelo Rosa - Boles d'olor geurolie 50 ml
Copyright © 2010 - heden | Winkelbijons.nl